in

Η συνταγή της ημέρας: Δροσερό επιδόρπιο με γιαούρτι και φράουλες

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσουμε όλοι μας νέες συνταγές, πιο δροσερές, πιο ελαφριές και πάντα, πολύ λαχταριστές.

Αν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε ένα νέο επιδόρπιο με λίγες θερμίδες και πλούσια γεύση, ακολουθήστε step by step την παρακάτω συνταγή:

Υλικά

400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35-36% λιπαρά
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με 10% λιπαρά
70 γρ. ζάχαρη άχνη
300 γρ. φρούτα εποχής (φράουλες, κεράσια, βανίλιες, ροδάκινα, βερίκοκα)
5-6 κουτ. σούπας δημητριακά για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Καθαρίστε τα φρούτα και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια. Βάλτε τα για ένα βράδυ στην κατάψυξη και την επόμενη μέρα ξεκινήστε την προετοιμασία για το dessert σας.

Χτυπήστε στο μίξερ με το σύρμα την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι και την άχνη, μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή σαντιγί.

Προσθέστε τα κατεψυγμένα φρούτα κι ανακατέψτε απαλά με μια μαρίζ. Μοιράστε σε ατομικά bowl κι ολοκληρώστε με δημητριακά από πάνω. Καλη απόλαυση!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Johnny Depp: Η Vanessa Paradis και το ποσό της έδωσε όταν χώρισαν

Gwyneth Paltrow: Η αινιγματική απάντηση κι οι πρώην σύντροφοι