in

Πεντανόστιμο επιδόρπιο με γιαούρτι και φράουλες

Μήπως αισθάνεστε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσετε νέες συνταγές, πιο δροσερές, πιο ελαφριές και πάντα, πολύ λαχταριστές;

Τι θα λέγατε για ένα επιδόρπιο με λίγες θερμίδες και απίστευτη γεύση; Εμείς ανακαλύψαμε την must-try συνταγή και σας την παρουσιάζουμε:

Υλικά

400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35-36% λιπαρά
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με 10% λιπαρά
70 γρ. ζάχαρη άχνη
300 γρ. φρούτα εποχής (φράουλες, κεράσια, βανίλιες, ροδάκινα, βερίκοκα)
5-6 κουτ. σούπας δημητριακά για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Καθαρίστε τα φρούτα και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια. Βάλτε τα για ένα βράδυ στην κατάψυξη και την επόμενη μέρα ξεκινήστε την προετοιμασία για το dessert σας.

Χτυπήστε στο μίξερ με το σύρμα την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι και την άχνη, μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή σαντιγί.

Προσθέστε τα κατεψυγμένα φρούτα κι ανακατέψτε απαλά με μια μαρίζ. Μοιράστε σε ατομικά bowl κι ολοκληρώστε με δημητριακά από πάνω. Καλη απόλαυση!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Rosie Huntington-Whiteley: Ποια είναι η πρωινή της ρουτίνα;

Sharon Stone: Πώς είναι η ερωτική ζωή της μετά τα 60;