in

Βασιλιάς Κάρολος: Tο πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

To πρώτο video του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο είναι γεγονός και κυκλοφόρησε με αφορμή την βρετανική ημέρα της Κοινοπολιτείας. 

Βέβαια, αυτό που παρατήρησαν αρκετοί ήταν ότι ο Κάρολος εμφανίστηκε με κόκκινα μάτια και πρησμένα χέρια, με την εικόνα του -γενικότερα- να προκαλεί σημαντική ανησυχία κι έναν νέο κύκλο συζητήσεων.

“Η Κοινοπολιτεία είναι σαν τα καλώδια ενός σπιτιού κι οι άνθρωποί της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διαπερνά αυτά τα καλώδια. Μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, δυναμώνουμε με την ανταλλαγή προοπτικών και εμπειριών και με την προσφορά και τον δανεισμό των μυριάδων τρόπων με τους οποίους ο καθένας μας έχει αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής μας”, αναφέρεται στο Instagram της βασιλικής οικογένειας, όπου αναρτήθηκε και απόσπασμα της δήλωσης του βασιλιά Καρόλου. 

“Έχοντας πρόσφατα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά μου, μου ζεσταίνει την καρδιά να αναλογίζομαι τον τρόπο με τον οποίο η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη μου τη ζωή, μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας. Τις τελευταίες εβδομάδες, συγκινήθηκα βαθύτατα από τις εξαιρετικά ευγενικές και διακριτικές ευχές σας για την υγεία μου και σε αντάλλαγμα, δεν μπορώ παρά να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία”, σημείωσε από τη δική του μεριά ο μονάρχης στο μήνυμά του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kate Middleton: Η φωτογραφία, οι αντιδράσεις και η απάντηση

Sharon Stone: Αποκάλυψε ποιος παραγωγός την πίεζε να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή της