in

Σοκ στη Μεγάλη Βρετανία – Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει βρεθεί στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τη νοσηλεία του στην “Τhe Clinic” του Λονδίνου κι από την πρώτη στιγμή, υπήρξε μεγάλη ανησυχία.

Τελικά, το Παλάτι πήρε επίσημα θέση για όλη αυτή την ιστορία και γνωστοποίησε πως οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον μονάρχη, καθώς έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες πως έχει διαγνωστεί με μια μορφή καρκίνου.

Η διάγνωση έγινε στο πλαίσιο της επέμβασης που έκανε ο Κάρολος -πρόσφατα- στον προστάτη και αμέσως, οι ειδικοί γιατροί που παρακολουθούν την υγεία του, κινητοποιήθηκαν και συνέστησαν συγκεκριμένα βήματα.

Ο Κάρολος θα υποβληθεί σε ειδική θεραπεία, αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα επόμενα βήματα, ενώ -φυσικά- θα απέχει για ένα σημαντικό διάστημα από τις υποχρεώσεις του.

“Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επέμβασης του βασιλιά Καρόλου για καλοήθη υπερπλασία προστάτη, παρατηρήθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου. Η αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών και οι γιατροί τον συμβούλευσαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να ακυρώσει τα δημόσια καθήκοντά του. Σε αυτή την περίοδο η αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να ασχολείται με κρατικές υποθέσεις και τα επίσημα έγγραφα ως συνήθως.

Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική ομάδα του για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει πλήρως στα δημόσια καθήκοντά του το ταχύτερο δυνατό. Επέλεξε να κοινοποιήσει τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κόσμου για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο”, αναφέρει η σχετική ενημέρωση από το Παλάτι και πλέον, άπαντες περιμένουν τα επόμενα βήματα…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Dr. Barbara Sturm: Αυτά είναι τα skincare products που συστήνει ανεπιφύλακτα

Meryl Streep: Η αργοπορημένη είσοδος στα Grammys 2024 αποτέλεσε θέμα συζήτησης