in

Μεγάλη Βρετανία: Ο William, τα νέα καθήκοντα και η επιστροφή του Harry

Τις τελευταίες ημέρες, τα βλέμματα όλων στη Μεγάλη Βρετανία είναι στραμμένα στο Παλάτι, μετά την ανακοίνωση για την υγεία του Καρόλου.

Ο βασιλιάς διαγνώστηκε με καρκίνο κι όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να αποσυρθεί προσωρινά από τα καθήκοντά του, γι’ αυτό και πλέον τη σκυτάλη παίρνει ο πρίγκιπας William, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τα περισσότερα καθήκοντα για λογαριασμό του πατέρα του.

Σε μία περίοδο, όπου και η Kate Middleton αναρρώνει από μία επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο William θα πρέπει να… σηκώσει μανίκια και να αναλάβει νέα καθήκοντα, επιστρέφοντας στο Παλάτι με ακόμη πιο επιβαρυμένο πρόγραμμα.

Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να συνεχίσει τις συνεδριάσεις με το συμβούλιό του, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, με τους γιατρούς του να τον συμβουλεύουν να ελαχιστοποιήσει κάθε προσωπική επαφή.



Την ίδια ώρα στο Λονδίνο αναμένεται να φτάσει και ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος ενημερώθηκε προσωπικά από τον πατέρα του για τη διάγνωσή του με καρκίνο, ενώ πηγή από το περιβάλλον του σημείωσε πως:

“Ο δούκας μίλησε με τον πατέρα του για τη διάγνωση. Θα ταξιδέψει στη Βρετανία για να τον δει τις ερχόμενες ημέρες”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Irina Shayk: Το iconic look και η βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Joe Biden: Επικοινώνησε με τον βασιλιά Κάρολο μετά την τελευταία διάγνωση;