in

Kate Middleton: Η φωτογραφία, οι αντιδράσεις και η απάντηση

Τις τελευταίες ώρες, η οικογενειακή φωτογραφία της Kate Middleton με τα παιδιά της, που δημοσιεύτηκε από το Παλάτι Kensington για να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας στη Βρετανία μονοπωλεί το ενδιαφέρον, για πολλούς διαφορετικούς λόγους.

Από την πρώτη στιγμή, υπήρξαν ενδείξεις ότι η φωτογραφία ήταν προϊόν… επεξεργασίας η εν λόγω φωτογραφία κι αυτό, ήταν που έκανε τα πέντε μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία, Getty, Associated Press, Agence France-Presse, Shutterstock και Reuters, να την αποσύρουν από το αρχείο τους.

Η κίνηση αυτή έδωσε το έναυσμα για νέο κύκλο θεωριών συνωμοσίας, με την ίδια την Kate να δίνει τη δική της απάντηση.

“Όπως τόσοι άλλοι ερασιτέχνες φωτογράφοι, κάνω κάποιες φορές πειράματα με την επεξεργασία. Θέλω να απολογηθώ για οποιοδήποτε αναστάτωση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες” έγραψε η Kate Middleton σε ένα story στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας στο Instagram.

“Ελπίζω όλοι να όσοι γιόρτασαν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας”, συμπλήρωσε υπογράφοντας μόνο με το αρχικό γράμμα του ονόματός της. 

Νωρίτερα, πηγή από τη βασιλική οικογένεια ανέφερε ότι η πριγκίπισσα έκανε “μικρές προσαρμογές” και ότι η Kate και ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήθελαν να δώσουν μία καθημερινή φωτογραφία όλης της οικογένειας, με αφορμή αυτή την ξεχωριστή ημέρα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι royals.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bianca Ingrosso: Τι περιλαμβάνει η δική της ντουλάπα;

Βασιλιάς Κάρολος: Tο πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο