in

Σοφία της Ισπανίας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Σοφία της Ισπανίας έκανε την επανεμφάνισή της, μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, καθώς βρέθηκε στο 36ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την νόσο Αλτσχάιμερ στην Κρακοβία.

Η 84χρονη βασίλισσα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 13 Απριλίου, έχοντας μείνει εκεί για τέσσερις μέρες, ενώ κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, είχε συνεχώς την στήριξη της οικογένειάς της.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν να τη δουν ήταν ο γιος της βασιλιάς Felipe, η νύφη της βασίλισσα Letizia, η κόρη της Infanta Elena και η αδερφή της πριγκίπισσα Ειρήνη.

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το νοσοκομείο, η Σοφία της Ισπανίας ταξίδεψε στην πολωνική πόλη για το σημαντικό συνέδριο, στο οποίο έδωσαν το “παρών” ειδικοί από όλο τον κόσμο, που μοιράζονται τις γνώσεις και τις απόψεις τους γύρω από ένα πολύ σημαντικό θέμα που απασχολεί αρκετούς, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Η βασίλισσα Σοφία, ήταν αυτή που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της και φυσικά, όλοι αισθάνονται πλέον ιδιαίτερα ανακουφισμένοι με την πορεία και την εξέλιξη της υγείας της.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Emma Chamberlain: Το νέο βήμα και η επιρροή που συνεχώς μεγαλώνει

Christy Turlington: Θυμάται τις iconic στιγμές της στην πασαρέλα