in

Βασιλιάς Κάρολος: Πώς αισθάνθηκε μετά την επίσκεψη του Harry;

Ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε αμέσως στην Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να βρεθεί κοντά στον πατέρα του μόλις πληροφορήθηκε το σοβαρό θέμα υγείας του.

Ο Κάρολος ενημέρωσε άμεσα και τους δύο γιους του, μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, με τον Harry να ταξιδεύει στην Αγγλία και να επιστρέφει άμεσα στη σύζυγό του Meghan Markle και τα δύο τους παιδιά, τον Archie και τη Lilibet στις ΗΠΑ.

Τώρα, η έμπειρη βασιλική συντάκτρια και ο δημοσιογράφος Emily Nash μίλησε για τους λόγους για τους οποίους οι προσπάθειες του πρίγκιπα Harry σημαίνουν πολλά για τον Κάρολο, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής του.

“Αυτό που μου είπαν είναι ότι ο βασιλιάς έχει συγκινηθεί πάρα πολύ από τη χειρονομία του Harry, καθώς πρόκειται για μία πράξη απόφασης του Δούκα του Sussex. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν γιο που δεν έχει περάσει ουσιαστικό χρόνο με τον πατέρα του για περισσότερο από ένα χρόνο, και όσο δύσκολη κι αν ήταν η σχέση τους, κάτι τέτοιο σε κάνει να το βάλεις στην άκρη και να επικεντρωθείς στην επανασύνδεση και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να επαινεθεί, και είναι κάτι που ο βασιλιάς θα το καλωσόριζε απόλυτα”, σημείωσε χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει:

“Αλλά πιστεύω ότι αυτή δεν είναι η κατάσταση στην οποία μπορούν πραγματικά να χτίσουν γέφυρες. Είναι κάτι που πραγματικά θα χρειαστεί λίγο χρόνο, αλλά παρ’ όλα αυτά, μια πραγματικά ωραία στιγμή και καλό είναι να βλέπουμε τον Harry πίσω στην Αγγλία. Μπορεί να βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο για 25 ώρες, αλλά όλοι πιστεύουν ότι αυτό είναι το πρώτο σκαλοπάτι μίας ευρύτερης επιστροφής”. 

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Parisian vibes: Έτσι θα δημιουργήσετε το απόλυτο french-look

Jessica Alba: Τα δικά της tips για να εφαρμόσετε σωστά το concealer