in

Βασιλιάς Κάρολος: Το θετικό σημάδι για την πορεία της υγείας του

Ο βασιλιάς Κάρολος δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του.

Ο Βρετανός μονάρχης έχει αναβάλλει πολλές από τις υποχρεώσεις του, ωστόσο, προσπαθεί όσο γίνεται περισσότερο να παραμείνει ενεργός, κάτι που -αν μη τι άλλο- αποτελεί θετικό σημάδι για την πορεία της υγείας του.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Κάρολος υποδέχτηκε την πρέσβειρα της Αλγερίας Nourredine Yazid και τον πρέσβη της Μαυριτανίας, Samba Mamadou Ba, στην πρώτη του συνάντηση μετά τη γνωστοποίηση του καρκίνου και για μία ακόμη φορά, είδε την προσοχή όλων να είναι στραμμένη σε αυτόν.

Ο Κάρολος, φορώντας ένα κομψό πρωινό κοστούμι, φωτογραφήθηκε να χαμογελά πλατιά και να χαιρετά τους καλεσμένους του στη μεγάλη αίθουσα 1844 του παλατιού, ενώ έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στην Τανζανία για τον θάνατο του πρώην προέδρου της χώρας, Ali Hassan Mwinyi, εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά του.

“Μπορώ μόνο να σας εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου για τον θάνατό του. Οι ιδιαίτερες σκέψεις και προσευχές μου είναι με την οικογένεια του πρώην προέδρου Mwinyi και τον λαό της Τανζανίας αυτή τη στιγμή”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο μονάρχής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο βασιλιάς Κάρολος πραγματοποίησε ένα Zoom Meeting με τον Πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudaeu, πριν αποσυρθεί στο δωμάτιο του, με τα δείγματα να είναι για την ώρα θετικά, με φόντο την κατάστασή του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Joanna Vargas: Μοιράζεται το αγαπημένο της smoothie που θα μεταμορφώσει το δέρμα σας

Philippine Leroy-Beaulieu: Ποια τίμησε για την Ημέρα της Γυναίκας;