in

Βασιλιάς Κάρολος: Τι τον έκανε να δακρύσει μετά τη διάγνωση;

Ο βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, έχοντας διαγνωστεί πρόσφατα με καρκίνο.

Ο 75χρονος βασιλιάς επέστρεψε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο την Τετάρτη για να πραγματοποιήσει αυτοπροσώπως μια συνεδρίαση του Privy Council πριν από την παραδοσιακή ακρόασή του από τον πρωθυπουργό Rishi Sunak και σταδιακά, επιστρέφει στα καθήκοντά του.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο βασιλιάς και ο πρωθυπουργός διεξάγουν την εβδομαδιαία συνάντησή τους μέσω τηλεφώνου, ενώ ο Κάρολος διαμένει στο Sandringham στο Norfolk, βιώνοντας μία πρωτόγνωρη -και για τον ίδιο- εμπειρία.

“Γνωρίζω ότι οι σκέψεις της Βουλής και της χώρας είναι με τον βασιλιά και την οικογένειά του. Ευχόμαστε στην Αυτού Μεγαλειότητα ταχεία ανάρρωση και ανυπομονούμε να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντά του εν ευθέτω χρόνω”, ανέφερε πρόσφατα ο Rishi Sunak, ενώ μετά την τελευταία συνάντηση των δύο ανδρών, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα σπάνιο video από το τετ α τετ τους. 

“Είναι υπέροχο που σας βλέπω να φαίνεστε τόσο καλά”, ακούγεται να λέει ο Sunak, συνεχίζοντας: “Είμαστε όλοι μαζί σας. Η χώρα είναι μαζί σας”.

“Έχω λάβει τόσα πολλά υπέροχα μηνύματα και κάρτες. Τις περισσότερες φορές με έκαναν να δακρύσω”, απάντησε ο Κάρολος, όντας αρκετά φορτισμένος, καθώς το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ιδιαίτερο γι’ αυτόν.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

JLo: Σχολιάζει τα πιο iconic looks της

Πρίγκιπας William: Η συνάντηση με την Emilia Clarke κι ο σπουδαίος σκοπός