in

Πρίγκιπας William: Η συνάντηση με την Emilia Clarke κι ο σπουδαίος σκοπός

Ο πρίγκιπας William είχε μία ιδιαίτερη συνάντηση με την Emilia Clarke, για έναν πολύ καλό λόγο.

Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones και η μητέρα της έγιναν και επίσημα μέλη του βρετανικού Τάγματος για τη δράση, την οποία προσφέρει η φιλανθρωπική τους οργάνωση, Same You. 

Η Αγγλίδα ηθοποιός και η μητέρα της, Jennifer, κλήθηκαν στο κάστρο του Windsor προκειμένου να παραλάβουν τα μετάλλιά τους από τον πρίγκιπα William.

Ο William, απένειμε στην πρωταγωνίστρια του Game of Thrones τα μετάλλια του Most Excellent Order of the British Empire, σαν μία αναγνώριση των υπηρεσιών τους προς τα άτομα με εγκεφαλικές βλάβες ως ιδρυτές της φιλανθρωπικής οργάνωσης SameYou.

“Από το Westeros στο Windsor, είναι πραγματική μου ευχαρίστηση να παρουσιάζω την Emilia Clarke και τη μητέρα της Jennifer με τις τιμητικές τους διακρίσεις σήμερα για το φιλανθρωπικό τους έργο με το @sameyouorg που υποστηρίζει τη φροντίδα αποκατάστασης από εγκεφαλικές βλάβες. Συγχαρητήρια σε όλους τους σημερινούς αποδέκτες των μεταλλίων!”, έγραψε η ομάδα του πρίγκιπα William στον λογαριασμό της στο Instagram. 

“Αρχικά, θα ήθελα να πω ότι είναι μεγάλη τιμή προσωπικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε το φιλανθρωπικό ίδρυμα επειδή οι συνέπειες της εγκεφαλικής βλάβης είναι τόσο άγνωστες. Το να έχουμε μια τέτοια βράβευση είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα”, ανέφερε από τη δική της μεριά η 37χρονη Emilia.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βασιλιάς Κάρολος: Τι τον έκανε να δακρύσει μετά τη διάγνωση;

Hilary Swank: Τα δύσκολα πρώτα βήματα και η δικαίωση