in

Κάρολος: Γιατί υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του;

Ο βασιλιάς Κάρολος παραμένει στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει μετά από επέμβαση προστάτη. 

Ο Κάρολος βρίσκεται στο ίδιο νοσοκομείο, στο οποίο συνεχίζει να νοσηλεύεται και η Kate Middleton μετά από το σοβαρό χειρουργείο που έκανε πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο, γι’ αυτόν η αλήθεια είναι πως υπάρχει μία extra ανησυχία.

Ο 75χρονος μονάρχης εισήχθη το πρωί της Παρασκευής και έφτασε στην “The London Clinic”, συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα και το Παλάτι ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή του: “Ο βασιλιάς εισήχθη σε νοσοκομείο του Λονδίνου για την προγραμματισμένη του θεραπεία. Η Υψολότητά του θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι του έστειλα θετικές ευχές τις περασμένες εβδομάδες και είναι χαρούμενος που μαθαίνει ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αποτύπωμα στον κόσμο σχετικά με την πρόληψη”. 

Η βασίλισσα Καμίλα τον επισκέφτηκε δύο φορές την Κυριακή, συμπληρώνοντας συνολικά τέσσερις επισκέψεις στον σύζυγό της από την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, το γεγονός ότι η νοσηλεία του συνεχίζεται προκάλεσε μία μικρή ανησυχία.

Η παράταση της παραμονής είναι προληπτική σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλλά παρόλα αυτά φέρεται να προκάλεσε κάποια ανησυχία.

“Αναμένεται ότι ο Κάρολος θα αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις για τουλάχιστον έναν μήνα όπως συμβουλεύουν οι γιατροί. Γνωρίζοντας όμως τον βασιλιά, θα προσπαθήσει να διατηρήσει κάποιες ιδιωτικές επίσημες συναντήσεις και να συνεχίσει το μεγαλύτερο μέρος της γραφειοκρατίας”, ανέφερε πηγή και φυσικά, όλα τα βλέμματα εξακολουθούν να είναι στραμμένα επάνω του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Julia Roberts: Στην front row της νέας επίδειξης του Jacquemus

Smoothie-lovers: Δοκιμάστε το πιο λαχταριστό ρόφημα με σπανάκι