in

Pasta-lovers: Πεντανόστιμη καρμπονάρα σε 10′

Υπάρχει κάποιος που δεν αγαπάει τα ζυμαρικά; Είναι πεντανόστιμα και αποτελούν μία εύκολη και γρήγορη λύση για κάθε γεύμα της ημέρας.

Τι θα λέγατε -λοιπόν- για μία πεντανόστιμη καρμπονάρα, με πολύ απλά υλικά και απίστευτη γεύση; Ακολουθήστε τα παρακάτω steps και δημιουργήστε το πιο λαχταριστό πιάτο, τώρα που η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά χαμηλά.

Υλικά:

300 γρ σπαγγέτι
10 τμχ μανιταρια
6 φέτες μπέικον
100 γρ παρμεζάνα
1 σκ. σκόρδο
250 ml κρέμα γαλακτος
100 ml κρασι
Θυμάρι
μαϊντανό
Αλατι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράστε τα ζυμαρικά, ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας και παράλληλα, κόψτε σε μικρά κομμάτια και σε φέτες το μπέικον.

Βάλτε λίγο ηλιέλαιο στο τηγάνι σας και προσθέστε το μπέικον και μετά από λίγο τα μανιτάρια. Όταν σοταριστούν, προσθέστε το σκόρδο, σβήστε με κρασί κι αφήστε το να εξατμιστεί, για να προσθέσετε την κρέμα γαλακτος.

Όταν πάρει βράση, αφήστε το 2-3 λεπτά και προσθέστε τα ζυμαρικά στο τηγάνι σας. Ολοκληρώστε με Θυμάρι, μαϊντανό, αλατοπίπερο και παρμεζάνα και σερβίρετε. Καλή απόλαυση!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Justin Timberlake: Άνοιξε ξανά τον λογαριασμό του στo Instagram

Αυτή είναι η απόλυτη DIY μάσκα φρυδιών με αβοκάντο