in

Πεντανόστιμο μωσαϊκό με μερέντα

Είστε λάτρεις της σοκολάτας και ψάχνετε απεγνωσμένα μία νέα συνταγή, πλούσια σε γεύση; Λατρεύετε τη σοκολάτα και δεν μπορείτε να την αποχωριστείτε από τη ζωή σας;

Εμείς ανακαλύψαμε το must-try σοκολατένιο dessert για εσάς κι εσείς, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να μπείτε στην κουζίνα σας και να ξεκινήσει την προετοιμασία:

Υλικά

250 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. μερέντα
1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ ολικής άλεσης

Εκτέλεση

Ξεκινήστε, χτυπώντας την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι. Προσθέστε τη μερέντα, ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά.

Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και ενσωματώστε τα στο μείγμα.

Αδειάστε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας, δίνοντάς του το σχήμα σαλαμιού και κατόπιν, βάλτε το μωσαϊκό στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το κόψετε και το σερβίρετε. Καλή απόλαυση!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Paris Couture Week: Ο οίκος Alaïa αφιέρωσε τη συλλογή του στις γυναικείες καμπύλες

Θέλετε λαμπερό δέρμα; Αυτή είναι η must-try μάσκα με κουρκουμά