in

Κάρολος: Γιατί έσπασε το πρωτόκολλο κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης ομιλίας του;

Άθελά του, ο βασιλιάς Κάρολος έσπασε για ακόμη μία φορά το βασιλικό πρωτόκολλο, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης ομιλίας του. Τι ακριβώς συνέβη;

Η ετήσια ομιλία του βασιλιά, η οποία μεταδόθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων σε κάθε σημείο της Αγγλίας, αποτελεί παράδοση τόσο για τον βασιλέα όσο και για τις οικογένειες της χώρας από τη δεκαετία του 1930.

Αυτή τη φορά -ωστόσο- ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να σταθεί δίπλα σε ένα φυσικό δέντρο, σηματοδοτώντας τις συνεχείς περιβαλλοντικές του προσπάθειες για τη γη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το δέντρο είναι διακοσμημένο με “φυσικά και βιώσιμα στολίδια”, με μερικά από τα σημαντικότερα σημεία να περιλαμβάνουν χειροποίητο ξύλο, κουκουνάρια, καφέ γυαλί, αποξηραμένα πορτοκάλια και χαρτί.

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη ομιλία του βασιλιά Καρόλου πραγματοποιήθηκε πέρυσι, μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ και τότε, θυμήθηκε και την απώλεια της μητέρας του.

Πριν να μεταδοθεί η ομιλία στις τηλεοράσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla, βρέθηκαν στο Sandringham του Norfolk την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου παρακολούθησαν μια πρωινή λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής για να σηματοδοτήσουν την επίσημη κορύφωση των εορτασμών. 

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

William – Kate: Τα Χριστούγεννα και η οικογενειακή φωτογραφία

Damson Idris: Μοιράζεται το δικό του diet-plan