in

Βασιλιάς Κάρολος: Ποιοι τραγουδιστές αρνήθηκαν να εμφανιστούν στην τελετή στέψης του;

Η Katy Perry, ήταν τελικά αυτή που έδωσε το “παρών” στην τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου, ωστόσο, όπως φαίνεται η τραγουδίστρια δεν αποτελούσε από την αρχή την πρώτη επιλογή.

Στο νέο βιβλίο του βασιλικού δημοσιογράφου Omid Scobie, Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival, αναφέρεται πως η Taylor Swift ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που κλήθηκαν να εμφανιστούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, αλλά απάντησε αμέσως αρνητικά.

“Ακόμη και η εξεύρεση καλλιτεχνών για τη συναυλία της στέψης του στο Κάστρο του Ουίνδσορ αποδείχθηκε πρόκληση για τους διοργανωτές”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Scobie στο βιβλίο, συνεχίζοντας:

“Η λίστα των καλλιτεχνών που αρνήθηκαν την πρόσκληση να εμφανιστούν ήταν μακρύς και περιελάμβανε τον Sir Elton John, τον Harry Styles, τις Spice Girls, την Adele, την Taylor Swift και τον Ed Sheeran. Πηγές κοντά στην Kylie Minogue -μια τακτική στις βασιλικές εκδηλώσεις στο παρελθόν και κάθε άλλο παρά επίτιμη Βρετανίδα- δήλωσαν ότι απέρριψε την ευκαιρία λόγω του αυξανόμενου ρεπουμπλικανικού κινήματος στην πατρίδα της, την Αυστραλία”.

Τελικά, στη συναυλία έδωσαν το “παρών” -μεταξύ άλλων- ο Lionel Richie και η Katy Perry, ωστόσο, όπως φαίνεται υπήρξε αρκετό παρασκήνιο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Michelle Pfeiffer: Γιατί ανησύχησε τους fans της;

The Crown: Κυκλοφόρησε το trailer του part 2 της 6ης σεζόν