in

Βασιλιάς Κάρολος: Κυκλοφόρησε το νέο του πορτρέτο

Το Παλάτι του Buckingham μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία του βασιλιά Καρόλου, μέσα από τα επίσημα social media της βασιλικής οικογένειας.

Ο Κάρολος κάθεται στο γραφείο του υπογράφοντας σημαντικά έγγραφα από το κόκκινο κουτί που λαμβάνει καθημερινά ο Βρετανός μονάρχης, για τις ανάγκες της φωτογράφισης, ενώ στο γραφείο υπάρχει και κορνίζα με τη φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Καρόλου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του ως βασιλιάς, ο Κάρολος αναφέρθηκε σε όσα προσέφερε η μητέρα του στη Μεγάλη Βρετανία και δήλωσε έτοιμος να κάνει κι αυτός το ίδιο, έχοντας αναλάβει πλέον τα καθήκοντά του.

“Αυτή την υπόσχεση υπηρεσίας για μια ζωή σας την ανανεώνω κι εγώ σήμερα. Μαζί με τον προσωπικό πόνο που όλη η οικογένειά μου νιώθει, μοιραζόμαστε μαζί με τόσους από εσάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλες τις χώρες που η βασίλισσα ήταν αρχηγός κράτους, στην Κοινοπολιτεία και σε όλο τον κόσμο, μια βαθιά αίσθηση ευγνωμοσύνης για τα 70 χρόνια στα οποία η μητέρα μου ήταν βασίλισσα και υπηρέτησε τους ανθρώπους τόσων εθνών”, ανέφερε ο Κάρολος.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Emma Watson: Μας δείχνει τι περιλαμβάνει η τσάντα της

The Crown: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του 5ου κύκλου