in

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη τοποθέτηση μετά την κυκλοφορία του “Endgame”

Το “Endgame” έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στη βρετανική βασιλική οικογένεια, ωστόσο, ο Κάρολος ήρθε να δώσει τώρα τη δική του απάντηση.

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση, ο βασιλιάς Κάρολος δε δίστασε να αναφερθεί στην τωρινή ψυχολογική του κατάσταση, ενώ μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νιγηρίας, Bola Ahmed Tinubu.

“Είμαι πολύ καλά… περίπου. Έχοντας πρόσφατα ένα μάλλον αρχαίο γενέθλιο γεγονός, αναρρώνω από το σοκ αυτού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρολος, με αρκετή δόση χιούμορ προφανώς, σε μία ιδιαίτερη στιγμή.

Ο Κάρολος γιόρτασε τα 75α γενέθλιά του στις 14 Νοεμβρίου και μεταξύ άλλων, συναντήθηκε και με φοιτητές και αποφοίτους από όλη την Κοινοπολιτεία, συνομιλώντας μαζί τους για την πράσινη τεχνολογία, τις βιώσιμες καινοτομίες και τον ρόλο τους στην επίτευξη λύσεων για το κλίμα. 

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ο Κάρολος θα εκφωνήσει την εναρκτήρια ομιλία στο Cop28, που θα είναι και η πρώτη του ως βασιλιάς, σε μία ακόμη στιγμή με αρκετά μεγάλη σημασία για πολλούς λόγους.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones: Μας έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Η σπάνια τρυφερή στιγμή που μας άρεσε πολύ!