Τα αυγά αποτελούν ιδανική επιλογή για ένα healthy breakfast.
Μπορούν να συνδυαστούν με πολλά, διαφορετικά υλικά που βρίσκονται ήδη στο ψυγείο σας και φυσικά, ταιριάζουν άψογα με τα μανιτάρια.
Θέλετε να δοκιμάσετε μία πολύ νόστιμη κι εύκολη συνταγή; Κρατήστε σημειώσεις!
Υλικά
4 αβγά
150γρ. μανιτάρια λευκά
100γρ. βούτυρο φρέσκο
100γρ. κασέρι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεκινήστε, κόβοντας τα μανιτάρια σε φέτες. Σε ένα τηγάνι λιώστε το μισό βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι, την ώρα που σε άλλο αντικολλητικό τηγάνι, θα ζεστάνετε το υπόλοιπο βούτυρο. Χτυπήστε καλά τα αυγά, ρίξτε και πάλι αλατοπίπερο και μεταφέρετέ τα στο τηγάνι.
Τοποθετήστε πάνω στα αβγά τα σοταρισμένα μανιτάρια και το κασέρι κασέρι. Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας αναδιπλώστε την ομελέτα σε μισοφέγγαρο και πιέστε την για να ψηθεί καλά κι από τις δύο πλευρές. Καλή απόλαυση!