in

Πρίγκιπας Harry: Μίλησε πρώτη φορά για την διάγνωση καρκίνου του Κάρολου

Ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται στον Καναδά μαζί με την Meghan Markle, καθώς το ζευγάρι θα πάρει μέρος σε μια σειρά από εκδηλώσεις ενόψει των Invictus Games του 2025.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στον Καναδά, ο Harry έδωσε συνέντευξη στο “Good Morning America” και τον Will Reeves και μίλησε για πρώτη φορά για τη συνάντηση που είχε με τον βασιλιά Κάρολο στο Λονδίνο αμέσως μετά την ανακοίνωση για τη διάγνωσή του με καρκίνο.

“Κοίτα, αγαπώ την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι είχα τη δυνατότητα να μπω στο αεροπλάνο και να τον δω και να περάσω χρόνο μαζί του. Πιστεύω ότι οποιαδήποτε ασθένεια, οποιαδήποτε αρρώστια φέρνει τις οικογένειες κοντά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δούκας του Sussex, ο οποίος ήταν απόλυτα χαλαρός σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Η νέα συνέντευξη του πρίγκιπα έρχεται λίγο μετά το λανσάρισμα του νέου website που δημιούργησε με την Meghan Markle για την προώθηση των δραστηριοτήτων τους, με τον Harry να ακολουθεί το δικό του δρόμο, αλλά να προσπαθεί να σταθεί και στο πλευρό του πατέρα του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ώρα για ενυδάτωση: Φτιάξτε την απόλυτη DIY face mask με μπανάνα και γιαούρτι

Μπορεί ο Ryan Gosling να θυμηθεί τις ατάκες από τις πιο iconic ταινίες του;