in

Πρίγκιπας Harry: Η δικαστική ήττα και οι επόμενες κινήσεις

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ξένου Τύπου, ο πρίγκιπας Harry έχασε την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο κατά της κυβέρνησης σχετικά με το θέμα της ασφάλειας και της αστυνομικής προστασίας του, όταν βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον περαασμένο Δεκέμβρη, το Ανώτατο Δικαστήριο ξεκίνησε να εξετάζει την υπόθεση του Δούκα του Sussex και νεότερες πληροφορίες, υποστηρίζουν πως ο Harry δε δικαιώθηκε.

Πλέον, αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου που ανακοινώθηκε την Τετάρτη σχετικά με τη σκέψη να αλλάξει το επίπεδο της προσωπικής του ασφάλειας όταν επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο.

“Ο Δούκας θα πρέπει να κάνει αίτηση για την αναστολή της προσφυγής του. Ο Δούκας δεν ζητά προνομιακή μεταχείριση, αλλά μια δίκαιη και νόμιμη εφαρμογή των κανόνων της Ravec, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνει την ίδια προσοχή με τους άλλους. 

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Ravec δεν εφάρμοσε τη γραπτή πολιτική της στον Δούκα του Sussex και τον απέκλεισε από μια συγκεκριμένη ανάλυση κινδύνου. Ο Harry ελπίζει ότι θα δικαιωθεί από το Εφετείο και δεν κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο όσο η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη”, ανέφερε ένας από τους νομικούς συμβούλους του Harry, μιλώντας για την υπόθεση.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ben Affleck: Ο όρος μετά την επανασύνδεση με την Jennifer Lopez που δεν τήρησε

Madison Beer: Μοιράζεται τα αγαπημένα της beauty tips