in

Ώρα για ενυδάτωση: Φτιάξτε την απόλυτη DIY face mask με μπανάνα και γιαούρτι

Οι γρήγορες εναλλαγές της θερμοκρασίας και η υγρασία, επιβαρύνουν σημαντικά την επιδερμίδα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα το δέρμα μας να μοιάζει πιο θαμπό και κουρασμένο.

Οι DIY μάσκες, αποτελούν ιδανική επιλογή σε αυτή την περίπτωση και τώρα, είναι η στιγμή για να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να ανανεωθείτε!

Εμείς, σας παρουσιάζουμε μία DIY face mask ιδιαίτερα ευεργετική για την επιδερμίδα, με υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα σας και μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά.

Υλικά

1/2 ώριμη μπανάνα
1/2 κούπα πλήρες γιαούρτι
1 κ.γ. μέλι

Εκτέλεση

Αφού πολτοποιήσετε την μπανάνα, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε τα καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Εφαρμόστε την μάσκα ενυδάτωσης στο πρόσωπο σας και αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεβγάλτε με άφθονο ζεστό νερό και μετά με κρύο, έτσι ώστε να κλείσουν οι πόροι του δέρματος.

Το μέλι μαλακώνει και καθαρίζει το πρόσωπο, η μπανάνα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, χάρη στα πλούσια αντιοξειδωτικά της και το γιαούρτι συσφίγγει το δέρμα, κάνοντας τους πόρους να φαίνονται μικρότεροι.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Hailey Bieber – Emily Ratajkowski: Αυτά είναι τα αγαπημένα τους snacks

Πρίγκιπας Harry: Μίλησε πρώτη φορά για την διάγνωση καρκίνου του Κάρολου