in

Πρίγκιπας Harry: Επιστρέφει ξανά στο Ηνωμένο Βασιλείο;

Ο βασιλιάς Κάρολος βιώνει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και τα βλέμματα έχουν στραφεί στο Παλάτι, μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο.

Η διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο οδήγησε τον γιο του, πρίγκιπα Harry να πραγματοποιήσει ένα σύντομο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασιλείο, επιστρέφοντας άμεσα -ωστόσο- στις ΗΠΑ.

Νέα ρεπορτάζ τώρα, υποστηρίζουν πως ο Δούκας του Sussex δεν αποκλείεται να επιστρέψει ξανά στη Μεγάλη Βρετανία, παρά το γεγονός ότι η σχέση του πρίγκιπα με τη βασιλική οικογένεια έχει γίνει τεταμένη τα τελευταία χρόνια.

Ο Κάρολος ενημέρωσε ο ίδιος και τους δύο γιους του μετά τη διάγνωση και τώρα, ο Harry εξομολογήθηκε ότι ίσως σύντομα πετάξει ξανά προς τη γεννέτειρα του προκειμένου να συναντήσει και πάλι τον πατέρα του.

“Έχω προγραμματίσει και άλλα ταξίδια που θα με οδηγήσουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου ή πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε θα σταματήσω και θα δω την οικογένειά μου, όσο πιο συχνά μπορώ”, σημείωσε ο Δούκας, που ξέρει κι αυτός πως το ενδιαφέρον γι’ αυτή τη σχέση είναι μεγάλο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Emma Stone: Η viral στιγμή που παρέλαβε το βραβείο της στα Bafta Awards

John Travolta: Έγινε 70 και η κόρη του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση