in

Πριγκίπισσα Catharina – Amalia: “Στην Ισπανία βρήκα ελευθερία”

Πριν από μερικές ημέρες, η κόρη της βασίλισσας Maxima και του βασιλιά Willem – Alexander κατέφυγε στην Ισπανία για λόγους ασφαλείας.

Η πριγκίπισσα Catharina – Amalia μίλησε για το χρόνο που πέρασε στην Ισπανία, με τη μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Willem-Alexander και της βασίλισσας Maxima να ταξιδεύει στη Μαδρίτη προκειμένου να αποφύγει ζητήματα ασφάλειας που διατυπώθηκαν εναντίον της.

“Μπόρεσα να βρω την ελευθερία μου εκεί λίγο περισσότερο από ό,τι ήταν δυνατόν εδώ”, ανέφερε η 20χρονη Amalia, για να συμπληρώσει πως η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο, με αυτή την κίνηση.

“Πέρυσι, οι περιστάσεις την ανάγκασαν να ζήσει στη Μαδρίτη για ένα διάστημα. Από εκεί, μπόρεσε να συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ”, σημείωσε από τη δική του μεριά ο βασιλιάς Willem-Alexander, για να προσθέσει:

“Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στις ευγενικές προσπάθειες πολλών συμπατριωτών σας και εσάς. Μία συγκινητική επίδειξη φιλίας σε μια δύσκολη στιγμή. Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε εσάς και σε όλους τους άλλους που βοήθησαν στη διοργάνωση αυτού του γεγονότος”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή είναι η απόλητη DIY καταπραϋντική μάσκα με πράσινη άργιλο

Δούκισσα Sophie: Έγινε η πρώτη royal που επισκέφθηκε την Ουκρανία μετά τον πόλεμο