in

Βασιλιάς Κάρολος: Θα αφαιρέσει τα βασιλικά προνόμια από τον πρίγκιπα Andrew;

Το όνομα του πρίγκιπα Andrew βρίσκεται στη νέα λίστα Epstein και προφανώς, όλο αυτό αποτελεί έναν νέο… πονοκέφαλο για το Παλάτι.

Η αναφορά του ονόματος του μικρότερου αδερφού του βασιλιά Καρόλου στα δικαστικά έγγραφα που διέρρευσαν, με φόντο το πολύκροτο σκάνδαλο Epstein, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και πλέον, άπαντες περιμένουν τις επόμενες εξελίξεις.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας, ο νέος βασιλιάς θα μπορούσε να αφαιρέσει από τον πρίγκιπα Andrew τον βασιλικό του τίτλο και τα προνόμια της θέσης του, ωστόσο, αυτό δε θα συμβεί καθώς ακόμη δεν του ανήκει η εξουσία του μονάρχη.

Ο 63χρονος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ παραδέχτηκε στο παρελθόν ότι γνώριζε τον Epstein, αλλά αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε απρεπή πράξη, ενώ το 2019, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του πως δεν θυμάται να συνάντησε ποτέ την Giuffre, η οποία ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να συνευρεθεί ερωτικά με τον πρίγκιπα τρεις φορές μεταξύ 1999 και 2002 στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και σε ένα ιδιωτικό νησί της Καραϊβικής που ανήκε στον Epstein, όταν η ίδια ήταν 17 ετών.

Μετά την αστική αγωγή σεξουαλικής επίθεσης που κατέθεσε η Giuffre, η βασίλισσα Ελισάβετ αφαίρεσε από τον πρίγκιπα Andrew τους στρατιωτικούς τίτλους και τις πατρωνίες του το 2022 και μένει να φανεί, ποιες θα είναι τώρα οι νέες εξελίξεις.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Λιπαρά μαλλιά; Αυτή είναι η must-try μάσκα με αβοκάντο

Alain Delon: Καταθέτει μήνυση κατά του γιου του