in

Πεντανόστιμα τορτελίνια με σάλτσα γιαουρτιού

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο πιάτο, με τα αγαπημένα σας ζυμαρικά; Συνδυάστε τα πεντανόστιμα τορτελίνια, με την πιο πλούσια σάλτσα γιαουρτιού και το αποτέλεσμα θα είναι απολαυστικό!

Ακολουθήστε step by step την παρακάτω συνταγή:

Υλικά

1 πακέτο τορτελίνια
250 γρ ψιλοκομμένο μπέικον
2 κ.σ. γιαούρτι
1/2 κούπα τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι
1 αυγό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Μαϊντανός
1/2 κ.σ. σκόνη σκόρδο

Εκτέλεση

Ξεκινήστε, σοτάροντας το μπέικον στις με το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσει. Σε ένα bowl, ανακατέψτε το γιαούρτι με τη μισή ποσότητα κεφαλοτύρι, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο.

Χτυπήστε το αυγό και το προσθέστε το στο ίδιο σκεύος με το γιαούρτι. Ρίξτε και το μπέικον κι ανακατέψτε πολύ καλά. Βράστε σε κατσαρόλα με νερό τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους κι αφού βράσουν, σουρώστε, προσθέτοντας στη συνέχεια το μείγμα γιαουρτιού.

Ανακατέψτε κι αφήστε τα ζυμαρικά να βράσουν για 5-7 λεπτά. Σερβίρετε σε πιάτο, πασπαλίστε με μαϊντανό και με κεφαλοτύρι τριμμένο κι απολαύστε το γεύμα σας!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ώρα για detox: 3 συνταγές για τα πιο λαχταριστά green smoothies

Nicole Kidman: Αυτή είναι η βραδινή της skincare routine