in

Τζένιφερ Άνιστον: Η αϋπνία κι η μάχη που δίνει

Η Τζένιφερ Άνιστον ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα με τον ύπνο και μίλησε ανοικτά γι’ αυτό.

Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στην αϋπνία από το στρες, αλλά και την υπνοβασία, θέλοντας να μοιραστεί τη δική της εμπειρία, με άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως βρίσκονται στην ίδια θέση.

“Νομίζω ότι ξεκίνησε κάπου στην ηλικία των 30 ετών, ίσως και νωρίτερα, αλλά όταν είσαι νεότερος, δεν παρατηρείς τα σημάδια που αφήνει στον οργανισμό σου η έλλειψη ύπνου. Ξεκίνησε σαν κάτι που απλά το αποδεχόμουν και ξαφνικά άρχισα να συνειδητοποιώ τα αποτελέσματα στην καθημερινότητά μου, στη δουλειά μου, στο μυαλό, τη φυσική μου κατάσταση”, ανέφερε αρχικά η Άνιστον και συνέχισε:

“Πήγαινα για ύπνο κι έφτανα να κοιτάω συνεχώς το ρολόι απέναντί μου, με αποτέλεσμα να σκέφτομαι συνεχώς πόσες ώρες ύπνου μου έχουν απομείνει. Κατέληξα να παλεύω με την αϋπνία μου διαρκώς. Πλέον, έχω βρει μια ρουτίνα που με βοηθά να χαλαρώνω. Δίνω χρόνο στον εαυτό μου και κάνω γιόγκα. Επίσης, ποτέ δεν παίρνω το τηλέφωνό μου στο υπνοδωμάτιο. Την έχω καταργήσει αυτή την κακιά συνήθεια”.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και περισσότερους celebrities να μοιράζονται τις δικές τους, προσωπικές ιστορίες, θέλοντας να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους ανθρώπους και σίγουρα, αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μέγκαν Μαρκλ: Το “καρφί” στη βασιλική οικογένεια

Τομ Χόλαντ – Ζεντάια: Το iconic ζευγάρι στα καλύτερά του