in

Μέγκαν Μαρκλ: Το “καρφί” στη βασιλική οικογένεια

H Mέγκαν Μαρκλ κι ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στη Χάγη της Ολλανδίας για τη διεξαγωγή των αγώνων Invictus Games και το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια τελετή, στην οποία έδωσαν το “παρών”.

Μάλιστα, η ενώ η δούκισσα του Σάσεξ ανέλαβε να απευθύνει χαιρετισμό και κάπως έτσι, φρόντισε να ρίξει το δικό της… καρφί στη βασιλική οικογένεια!

Απευθυνόμενη στους συμμετέχοντες βετεράνους του πολέμου, η Μαρκλ είπε σε ένα σημείο του χαιρετισμού της: “Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις υπηρεσίες που έχετε προσφέρει κι ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες και τους φίλους που βρίσκονται εδώ απόψε και σας στήριξαν σ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομή σας. Γιατί αυτό σημαίνει προσφέρω υπηρεσία, αυτή είναι η αφοσίωση κι αυτή είναι η οικογένεια των Invictus Games”.

Όπως επισημαίνουν σήμερα τα βρετανικά μίντια, όταν ο Χάρι κι η Μέγκαν αποχώρισαν από τη βασιλική ζωή, η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε δηλώσει ότι το ζευγάρι “δε θα συνεχίσει με τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που απορρέουν από μία ζωή δημόσιας υπηρεσίας”.

Αυτή ακριβώς η λέξη, η “υπηρεσία” δηλαδή είναι που χρησιμοποίησε κι η Μέγκαν, θέλοντας να ρίξει το δικό της “καρφί”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βικτόρια Μπέκαμ: Τα γενέθλια και το flashback

Τζένιφερ Άνιστον: Η αϋπνία κι η μάχη που δίνει