in

Ριάνα: Είναι η Αμίνα Μουάντι η πέτρα του σκανδάλου;

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μία φημολογία, που θέλει τη Ριάνα και τον A$AP Rocky να χωρίζουν, την ώρα που η τραγουδίστρια διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο λόγος; Φαίνεται πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο και σύμφωνα με τις φήμες, αυτό είναι η Αμίνα Μουάντι, η γνωστή σχεδιάστρια παπουτσιών και φίλη της Ριάνα!

Η ίδια -ωστόσο- έρχεται να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και διαψεύδει κατηγορηματικά όσους διαδίδουν τη συγκεκριμένη φημολογία, κάνοντας λόγο για λόγια και σενάρια με “κακόβουλη πρόθεση”.

Μάλιστα, η Μουάντι πήρε θέση για όλα μέσα από τα social media, σημειώνοντας πως:

“Πάντα πίστευα ότι ένα αβάσιμο ψέμα που διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αξίζει καμία απάντηση ή διευκρίνιση, ειδικά αυτό που είναι τόσο ποταπό. Αρχικά υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό – κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση – δε θα ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ωστόσο, οι τελευταίες 24 ώρες μου υπενθύμισαν ότι ζούμε σε μια κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για θέματα ανεξάρτητα από την πραγματική τους βάση και ότι τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Ούτε καν σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή κάποιου”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Ως εκ τούτου, πρέπει να μιλήσω, καθώς αυτό δεν αφορά μόνο σε εμένα, αλλά σχετίζεται με ανθρώπους για τους οποίους τρέφω μεγάλο σεβασμό και στοργή. Ενώ η Ριάνα συνεχίζει να ζει τη γαλήνια, καλοντυμένη ζωή της εγκυμοσύνης της κι εγώ επιστρέφω στην επιχείρησή μου — εύχομαι σε όλους ένα όμορφο Σαββατοκύριακο του Πάσχα!”.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ριάνα έκανε unfollow τη σχεδιάστρια, με τους followers της να θεωρούν πως ίσως κάτι έγινε ανάμεσά τους, με την Μουάντι πάντως να τα διαψεύδει όλα κατηγορηματικά.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπέλα Χαντίντ: Κατηγορεί το Instagram για σαμποτάζ

Λίλι Κόλινς: Η εμφάνιση στο Λος Άντζελες που “δίχασε”