in

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Επιστρέφουν στο Netflix με δύο νέες σειρές

Είναι δύο πρόσωπα που απασχολούν συνεχώς τα media και βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζουν τα νέα projects τους, που θα παρουσιαστούν στο Netflix και περίπου δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της σειράς – ντοκιμαντέρ τους, επιστρέφουν στη συνδρομητική πλατφόρμα με όχι ένα, αλλά δύο projects.

Σύμφωνα με το “Page Six”, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τις δύο επόμενες σειρές του, οι οποίες δεν θα αργήσουν να βγουν στον αέρα.

Στη μία, αναμένεται να δούμε την Meghan σε έναν… νέο ρόλο, να μαγειρεύει, να ασχολείται με τον κήπο, να διασκεδάζει και να απολαμβάνει την παρέα των φίλων της, σε μία lifestyle σειρά, όπου θα μας δείξει το διαφορετικό της πρόσωπο.

Η δεύτερη σειρά θα αφορά το πόλο, το αγαπημένο άθλημα του πρίγκιπα Harry, ενώ τα γυρίσματα έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται στο US Open Championship Polo στο Wellington της Φλόριντα.

Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με το πότε θα βγουν στον αέρα οι καινούργιες σειρές του ζευγαριού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια στιγμή έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά δημοσιεύματα που μιλούν για “σύννεφα” στη σχέση τους.

“Η αυθεντικότητα είναι το κλειδί στον κόσμο του lifestyle και όσοι πετυχαίνουν τείνουν να είναι πρόθυμοι να μοιραστούν όλη τους τη ζωή. Αν επιθυμεί να κάνει μια επιτυχημένη εκπομπή δείχνοντας τον τρόπο ζωής της, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να ανοίξει την πόρτα μέχρι το τέλος”, σημειώνουν τα διεθνή media για το ζευγάρι και τα επόμενα βήματά του και μένει να φανεί, ποια θα είναι η συνέχεια…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Margot Robbie: Θα κάνει ταινία την Monopoly!

Πεντανόστιμη σούπα με αβοκάντο, αγγούρι και lime