in

Η Rihanna ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback!

Τα τελευταία χρόνια, η Rihanna έχει επιλέξει να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από την μουσική της καριέρα, κάνοντας focus στην οικογένειά της.

Έγινε μητέρα και μπήκε σε έναν νέο ρόλο, ωστόσο, μας έχει χαρίσει και κάποιες εντυπωσιακές μουσικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα τη συναυλία της στο Super Bowl. Τώρα, η Rihanna ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback, που θα γίνει μέσα στο 2024!

“H Rihanna σχεδιάζει σιωπηλά μια περιοδεία επιστροφής μετά τη συνεργασία της με τη Live Nation (εταιρεία διοργάνωσης events). Η συμφωνία δημιουργήθηκε για τη διευκόλυνση μιας παγκόσμιας περιοδείας και οι συνεργάτες της δουλεύουν σιωπηλά στο Λος Άντζελες για να τα οργανώσουν όλα, ενώ η ίδια φροντίζει την οικογένειά της. Θα ξεκινήσει όταν είναι έτοιμη, να επιστρέψει στις συναυλίες”, αναφέρουν τα ξένα media μεταξύ άλλων, προαναγγέλλοντας τη μεγάλη επιστροφή.

Η Rihanna σχεδιάζει την επόμενη περιοδεία της για το 2024-2025, ενώ σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, αυτή θα κοστίσει περίπου 32 εκατ. δολάρια, με τους θαυμαστές της να περιμένουν με τεράστιο ενδιαφέρον τα επόμενα βήματα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Priyanka Chopra: Αυτά περιλαμβάνει η δική της beauty bag

Kate Middleton: Το ταξίδι αστραπή που… έμεινε κρυφό