in

Μπέλα Χαντίντ: Κατηγορεί το Instagram για σαμποτάζ

Η Μπέλα Χαντίντ περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί ανοικτά το Instagram για σαμποτάζ, με αφορμή τις αναρτήσεις της για την Παλαιστίνη.

Το διάσημο μοντέλο, έχει πάρει ανοιχτά θέση για την διένεξη 
ανάμεσα στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ, δηλώνοντάς την στήριξή της στην πρώτη, από όπου κατάγεται κι η ίδια, ωστόσο, όπως λέει τα post που θέλει να κάνει, δεν εγκρίνονται από το Instagram.

“Το Instagram μου δε μου δίνει τη δυνατότητα να ποστάρω στις ιστορίες μου, βασικά μόνο όταν αυτές αφορούν την Παλαιστίνη, υποθέτω. Όταν ποστάρω κάτι για την Παλαιστίνη αμέσως ατύπως μπαίνει απαγορευτικό και περίπου ένα εκατομμύριο λιγότεροι από εσάς μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις και τα στόρις μου”, ανέφερε η Μπέλα αρχικά, ενώ στη συνέχεια έκανε μία ακόμη ανάρτηση.

“Πω πω δεν μ’ αφήνει να κάνω repost εδώ και δυο ώρες!”, ανέφερε σε αυτήν, δείχνοντας ότι δεν μπορεί να αναδημοσιεύσει εικόνες από λογαριασμούς που μεταδίδουν όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.

Ακόμη δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τη μεριά της πλατφόρμας, με τους followers της πάντως να κατηγορούν το Instagram ανοικτά για λογοκρισία.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νταϊάν Κίτον: Αποκάλυψε τον… εθισμό της

Ριάνα: Είναι η Αμίνα Μουάντι η πέτρα του σκανδάλου;