in

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η βασίλισσα Ράνια άλλαξε το Instagram της

Δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο που δεν παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις στο Ισράηλ.

Η Χαμάς συνεχίζει τις επιθέσεις, το ίδιο κάνει και το Ισραήλ και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή μοιάζει να είναι πιο δύσκολη από ποτέ.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας προχώρησε σε μια αλλαγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, επιλέγοντας ένα μαύρο φόντο για τα προφίλ της σε όλα τα social media, σε μία συμβολική κίνηση που έχει -πάντως- τη δική της σημασία.

“Μιλώντας το 2009 εν μέσω ενός πολέμου τριών εβδομάδων στη Γάζα. Δεκατέσσερα χρόνια -και πέντε πολέμους- αργότερα, είναι σπαρακτικό να βλέπεις πόσο λίγα έχουν αλλάξει. Ο κόσμος δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλός. Αυτό πρέπει να σταματήσει”, ανέφερε σε η βασίλισσα Ράνια σε ένα post που δημοσίευσε πρόσφατα, την ώρα που σύμφωνα με το Associated Press και το Reuters, 1.400 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 31 Αμερικανών, έχουν σκοτωθεί από τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ, ενώ περίπου 2.800 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει -επίσης- τη ζωή τους.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη κι όλος ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις, ελπίζοντας ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Coleen Rooney: Μας δείχνει τι περιλαμβάνει η δική της everyday bag

Paulina Porizkova: Έχει αποδεχθεί πλήρως την εικόνα της και το απολαμβάνει!