in

Βασίλισσα Ράνια: Η πολύτιμη συμβουλή που έδωσε στη νύφη της

Η βασίλισσα Ράνια έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια έναν ιδιαίτερο δεσμό με τη νύφη της, πριγκίπισσα Rajwa και είναι πολλοί αυτοί που σημειώνουν, πως της συμπεριφέρεται σαν να είναι κόρη της.

Είναι χαρακτηριστικό, πως προκειμένου να την προστατεύσει από όλα όσα θα ακολουθούσαν μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Hussein, η βασίλισσα έδωσε στη νύφη της την πιο πολύτιμη συμβουλή.  

Η 53χρονη βασίλισσα της Ιορδανίας παραχώρησε συνέντευξη στη Hoda Kotb για την εκπομπή Today Show του NBC και μεταξύ άλλων σημείωσε πως:

“Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στη Rajwa, λίγο πριν ο γιος μου ανακοινώσει τον αρραβώνα του, ήταν ότι δεν υπάρχει 100% ποσοστό αποδοχής. Πάντα θα έχεις ανθρώπους που θα είναι εναντίον σου και η συμβουλή που θέλω να προσπαθήσω να σου δώσω είναι: “Σε παρακαλώ, προσπάθησε να μην διαβάζεις τα σχόλια”. Πάντα θα υπάρχει αρνητικότητα και δεν αφορά εσένα, αλλά το άτομο που το κάνει. Είναι δυστυχισμένοι στη δική τους ζωή. Οπότε μην κουβαλάς αυτή τη δυστυχία. Θα κλονίσει την αυτοπεποίθησή σας”, ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας όσα της είπε.

Η βασίλισσα είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, του Πρίγκιπα Hussein, του πρίγκιπα Hashem, της πριγκίπισσα Salma και της πριγκίπισσα Iman, ενώ τον περασμένο Ιούνιο, ο πρώτος παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του Rajwa σε έναν επικό βασιλικό γάμο στο Αμμάν.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Gigi Hadid: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της που λατρέψαμε!

Emma Watson: Το hair piece που λατρέψαμε!