in

Βασίλισσα Ράνια: Τα σπαρακτικά λόγια για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς

Ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς συνεχίζεται και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η οποία γεννήθηκε στο Κουβέιτ από Παλαιστίνιους γονείς, παραχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη στο CNN και μίλησε για το “καυτό” θέμα που απασχολεί όλο τον κόσμο.

“Για πολλούς Παλαιστίνιους στην άλλη πλευρά του διαχωριστικού τείχους και του συρματοπλέγματος, ο πόλεμος δεν έφυγε ποτέ. Έχουμε δει Παλαιστίνιες μητέρες που αναγκάστηκαν να γράψουν τα ονόματα των παιδιών τους στα χέρια τους, επειδή οι πιθανότητες να βομβαρδιστούν μέχρι θανάτου -να μετατραπούν τα σώματά τους σε πτώματα- είναι τόσο μεγάλες. Θέλω απλώς να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι οι Παλαιστίνιες μητέρες αγαπούν τα παιδιά τους εξίσου πολύ με οποιαδήποτε άλλη μητέρα στον κόσμο. Και το να πρέπει να περάσουν αυτό, είναι απλά απίστευτο”, ανέφερε αρχικά η βασίλισσα και συνέχισε:

“6.000 άμαχοι έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής, 2.400 παιδιά. Πώς είναι αυτό αυτοάμυνα; Βλέπουμε σφαγές σε μαζική κλίμακα με τη χρήση όπλων ακριβείας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είδαμε τον αδιάκριτο βομβαρδισμό της Γάζας: Ολόκληρες οικογένειες αφανίστηκαν, κατοικημένες γειτονιές ισοπεδώθηκαν, νοσοκομεία, σχολεία, εκκλησίες, τζαμιά, ιατρικό προσωπικό, δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι στον ΟΗΕ”.

Ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις κι άπαντες, εύχονται πλέον ότι όλος αυτός ο εφιάλτης θα σταματήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μακριά μαλλιά; Αυτά είναι τα must συστατικά που πρέπει να βάλετε στην ρουτίνα σας

Lady Gaga: Η εμφάνιση με τους U2 που… τρέλανε τους πάντες!