in

Πεντανόστιμη ελληνική ομελέτα με ελιές και μανούρι

Τα αυγά και γενικότερα οι ομελέτες, αποτελούν ιδανική λύση για ένα πεντανόστιμο brunch και γενικότερα για ένα super γεύμα κάθε ώρα της ημέρας.

Αν δυσκολεύεστε να τα εντάξετε στην καθημερινότητά σας, αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέες συνταγές. Εμείς σας δείχνουμε σήμερα, την πιο νόστιμη παραλλαγή τους, με… άρωμα Ελλάδας.

Υλικά

8 αυγά
2 ντομάτες ώριμες
120 γρ. μανούρι
8 πράσινες ελιές (χωρίς κουκούτσι)
2 κ. σ. γάλα φρέσκο

Ελαιόλαδο

Αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Εκτέλεση

Σε ένα bowl, χτυπήστε τα αυγά με το γάλα και τις τριμμένες ντομάτες και αλατοπιπερώστε. Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίξτε ελαιόλαδο κι αφού ζεσταθεί, προσθέστε το μείγμα σας κι αφήστε, σε μέτρια φωτιά να σιγοτηγανιστεί.
 
Όταν είναι έτοιμη από κάτω η ομελέτα, με τη βοήθεια ενός πιάτου, γυρίστε προς τα κάτω και τη λιγότερο ψημένη πλευρά της, προκειμένου να ψηθεί ομοιόμορφα.  

Όταν έχει ψηθεί και η άλλη πλευρά, προσθέστε τις ελιές από πάνω και το θρυμματισμένο τριμμένο τυρί, αφήστε λίγα δευτερόλεπτα να ενσωματωθεί ελαφρώς το τυρί και σερβίρετε ζεστή. 

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Mila Kunis: Μοιράζεται την καθημερινή της διατροφή

Σγουρά μαλλιά; Αυτή είναι η DIY face mask που θα κάνει μαγικά!