in

Κιμ Κατράλ: Η νέα τοποθέτηση για το “Αnd Just Like That”

Η Κιμ Κατράλ προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, με την απόφασή της να μη συμμετέχει στο “Αnd Just Like That”.

Η ηθοποιός, ταυτίστηκε με την Σαμάνθα και σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να πει το μεγάλο “όχι” και να απομακρυνθεί τελικά από τον ρόλο που την έκανε τόσο αγαπητή στο κοινό.

“Στην ταινία που δεν έγινε, η ιστορία της Σαμάνθα γυρνούσε γύρω από το γεγονός ότι λάμβανε ακατάλληλες φωτογραφίες στο κινητό της από τον 14χρονο γιο της Μιράντα. Το σενάριο σου ράγιζε την καρδιά”, ανέφερε αρχικά και σημείωσε, πως πρότεινε στους συντελεστές μια διαφορετική εξέλιξη για τον αγαπημένο της χαρακτήρα.

Η Κατράλ τόνισε -στη συνέχεια- ότι θα συμμετείχε στην ταινία αλλά και στη σειρά, αν υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον για την εξέλιξη του χαρακτήρα της Σαμάνθα.

“Έγινε πιο πολύπλοκο με την έννοια του πώς θα εξελίξεις αυτούς τους χαρακτήρες. Όλοι πρέπει να εξελιχθούν αλλιώς πεθαίνουν. Ένιωσα ότι όταν τέλειωσε η σειρά έγινε με έξυπνο τρόπο. Δεν επαναλαμβάνουμε το ίδιο. Και μετά έγινε η ταινία για να δώσει τέλος σε ό,τι είχε μείνει αναπάντητο. Και μετά έγινε κι άλλη ταινία. Και μετά κι άλλη; Σκέφτηκα ότι τελείωσα με αυτό.

Θα προτιμούσα όλοι από εμάς να έχουμε κάτι σημαντικό για να δικαιολογήσουμε μια τρίτη ταινία. Αυτό δεν έγινε. Αλλά ήμουν έτοιμη. Κι αυτό ευχόμουν, να ήμουν κάπου αλλού και να υποδύομαι διαφορετικούς χαρακτήρες γιατί είμαι τέτοια ηθοποιός. Και όσο δύσκολο κι αν ήταν και όσο δύσκολο ήταν να σταθώ και να μην δεχθώ bullying από τον Τύπο και τους fans, είπα απλά “είμαι καλα, είμαι σε αυτόν τον δρόμο. Ήταν ωραίο που συνεργαστήκαμε, το απόλαυσα αλλά είμαι εκεί πλέον”, σημείωσε επίσης η διάσημη ηθοποιός, που βρέθηκε στο επίκεντρο για την απόφασή της να μη συνεχίσει.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπέλα Χαντίντ: Οι πόζες πριν από το Met Gala κι η ευτυχισμένη περίοδος

Κιμ Καρντάσιαν: Η σκληρή διατροφή κι οι αντιδράσεις