in

Μπέλα Χαντίντ: Οι πόζες πριν από το Met Gala κι η ευτυχισμένη περίοδος

Η Μπέλα Χαντίντ κι ο Μαρκ Κάλμαν, απολαμβάνουν τον έρωτά τους, με το διάσημο μοντέλο να μοιράζεται μερικές από τις φωτογραφίες που την έβγαλε ο σύντροφός της, όσο προετοιμαζόταν για το Met Gala.

Η Μπέλα έδωσε τις φωτογραφίες στο Interview Magazine και μίλησε για τη σχέση τους, σημειώνοντας ότι την απολαμβάνει.

“Θέλω να πω, προφανώς αισθάνομαι άνετα και ασφαλής με τον Μαρκ. Κάνει αυτό το πολύ αστείο πράγμα που βάζει την κάμερα κάτω, στο ύψος της κοιλιάς, οπότε μερικές φορές δεν ξέρω καν ότι με φωτογραφίζει. Είναι πάντα στη στιγμή, βγάζει μια φωτογραφία, και αυτή είναι η εικόνα που παίρνεις, που νομίζω είναι ενδιαφέρον και αστείο. Αυτές οι φωτογραφίες είναι πολύ προσωπικές γιατί δεν αφήνω άλλους να εισβάλλουν έτσι στον χώρο μου. Βασικά, κρατάμε πολλές φωτογραφίες για εμάς”, ανέφερε αρχικά η Μπέλα Χαντίντ και συνέχισε:

“Είμαι πολύ περήφανη για τον Μαρκ. Είναι το κουνελάκι μου για συναισθηματική υποστήριξη και είναι εξαιρετικά ταλαντούχος σε ό,τι κάνει. Οπότε ναι, πήγε πολύ καλά”.

Η Μπέλα Χαντίντ διανύει μία πολύ καλή περίοδο και δεν το κρύβει, αφήνοντας πίσω της το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε και τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σόφι Τέρνερ: Οι διατροφικές διαταραχές κι η συμβουλή που την έσωσε

Κιμ Κατράλ: Η νέα τοποθέτηση για το “Αnd Just Like That”