in

Κιμ Καρντάσιαν: Η σκληρή διατροφή κι οι αντιδράσεις

Η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω της, με την εμφάνισή της στο Met Gala αλά… Μέριλιν Μονρόε.

Η διάσημη influencer χρειάστηκε να χάσει περίπου 7 κιλά, προκειμένου να φορέσει το φόρεμα της Μέριλιν και τα κατάφερε, όντας άκρως εντυπωσιακή στη λαμπερή τελετή.
 
“Είναι το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, είναι 60 ετών και το είχε φορέσει όταν τραγούδησε το “Happy Birthday” στον πρόεδρο Κένεντι το 1962. Το δοκίμασα και δεν μου έκανε.

Είπα “δώσε μου 3 εβδομάδες”. Έπρεπε να χάσω 7 κιλά. Ήταν μία πρόκληση για εμένα. Ήταν σαν να ανέλαβα έναν κινηματογραφικό ρόλο. Έπρεπε να χωρέσω μέσα σε αυτό. Για 3 εβδομάδες δεν έτρωγα υδατάνθρακες και ζάχαρη. Τώρα, στο ξενοδοχείο θα κάνουμε πάρτι με πίτσα και donuts”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Κιμ, στις πρώτες της δηλώσεις.

Ωστόσο, στα social media υπάρχουν ήδη πολλά αρνητικά σχόλια για την Κιμ, με τον κόσμο να στέκεται στο γεγονός ότι δεν είναι καλό για την υγεία μίας γυναίκας να στερείται βασικές τροφές, προκειμένου να χάσει βάρος σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που τονίζουν πως δε θα έπρεπε να μιλήσει δημόσια για τη διατροφή της, καθώς δεν αποτελεί υγιές πρότυπο…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κιμ Κατράλ: Η νέα τοποθέτηση για το “Αnd Just Like That”

Μπρουκ Σιλντς: “Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας”