in

Βασιλιάς Κάρολος: Θα επισκεφτεί τη Lilibet και τον Archie στις ΗΠΑ;

Ο βασιλιάς Κάρολος βιώνει μία αρκετά δύσκολη πραγματικότητα τους τελευταίους μήνες, από τη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο Βρετανός μονάρχης, ξεκίνησε άμεσα την απαραίτητη αγωγή και μία σειρά από θεραπείες, ενώ έκανε και ένα break από τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά του, βλέποντας πολλά βλέμματα να στρέφονται επάνω του και την ίδια στιγμή, είχε στο πλευρό του και την οικογένειά του.

Μάλιστα, είδαμε ακόμη και τον Harry να ταξιδεύει στη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον πατέρα του, με τους δύο άνδρες να περνούν λίγο χρόνο μαζί παρά το γεγονός ότι η σχέση τους έχει περάσει από πολλά, διαφορετικά στάδια.

Τώρα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Κάρολο να ετοιμάζεται να βρεθεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τη Lilibet και τον Archie, καθώς είναι ελάχιστες οι φορές που έχει δει τα παιδιά του Harry και της Meghan Markle.

“Ο Κάρολος είχε συζητήσεις για μία επίσημη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες κάποια στιγμή στο μέλλον και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν το δρομολογήσει θα βρει χρόνο για να επισκεφτεί τον μικρότερο γιο του και τα εγγόνια του”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο βασιλικός συγγραφέας, Tom Quinn στη The Mirror και συνέχισε:

“Υπάρχουν όμως εμπόδια που πρέπει να προσπεραστούν στον σχεδιασμό πριν αυτό γίνει μία πιθανότητα. Είναι σίγουρα πιθανό ότι θα έκανε μία διακριτική ιδιωτική επίσκεψη στον Harry και τα παιδιά στην Καλιφόρνια. Είναι απελπισμένος να τους δει και μισεί την ιδέα ότι ο Archie και η Lili δεν θα τον θυμούνται ως τον ζεστό και φιλικό παππού που θέλει να είναι”. 

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Taylor Swift: Η selfie με τον πρίγκιπα William και τα παιδιά του

Bρετανική βασιλική οικογένεια: Η ξεχωριστή αναφορά στην Taylor Swift