in

Egg lovers: Έτσι θα φτιάξετε την πιο νόστιμη ομελέτα με σπανάκι

Vegan food: top view of a fresh organic green salad shot on dark brown abstract background. The salad is in a gray plate and fresh ingredients like broccoli, pumpkin seeds, spinach, arugula, pistachios and asparagus are out of the plate placed directly on the background. Useful copy space available for text and/or logo. Predominant colors are green and brown. Low key DSRL studio photo taken with Canon EOS 5D Mk II and Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM.

Η ομελέτα αποτελεί ιδανική λύση είτε για πρωινό, είτε για μεσημεριανό γεύμα κι η αλήθεια είναι, πως πλέον υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές που αξίζει να δοκιμάσετε.

Θέλετε να επιλέξετε μία πιο healthy συνταγή; Προσθέστε σε αυτήν λίγο σπανάκι κι ελληνική φέτα κι απολαύστε το γεύμα σας!

Υλικά

2 κ.σ.ελαιόλαδο
400γρ. σπανάκι baby
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
6-7 αυγά
100γρ. φέτα τριμμένη

Εκτέλεση

Ξεκινήστε, τοποθετώντας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρετε το φρέσκο κρεμμύδι για 2 λεπτά. Προσθέτετε το σπανάκι και συνεχίστε την ίδια διαδικασία, μέχρι να χάσει τον όγκο του το σπανάκι. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια και τα αυγά.

Χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε με καπάκι κι αφήστε να ψηθεί η ομελέτα σας για 3-4 λεπτά ακόμη. Σερβίρετε σε ένα μεγάλο πιάτο και προσθέστε λίγο ακόμη φρέσκο σπανάκι. Καλή απόλαυση!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

DIY hair mask: Η πιο αποτελεσματική μάσκα για ξανθά μαλλιά

Ο hairstylist της Lily Aldridge αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό του