Η ομελέτα αποτελεί ιδανική λύση είτε για πρωινό, είτε για μεσημεριανό γεύμα κι η αλήθεια είναι, πως πλέον υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές που αξίζει να δοκιμάσετε.
Θέλετε να επιλέξετε μία πιο healthy συνταγή; Προσθέστε σε αυτήν λίγο σπανάκι κι ελληνική φέτα κι απολαύστε το γεύμα σας!
Υλικά
2 κ.σ.ελαιόλαδο
400γρ. σπανάκι baby
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
6-7 αυγά
100γρ. φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
Ξεκινήστε, τοποθετώντας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρετε το φρέσκο κρεμμύδι για 2 λεπτά. Προσθέτετε το σπανάκι και συνεχίστε την ίδια διαδικασία, μέχρι να χάσει τον όγκο του το σπανάκι. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια και τα αυγά.
Χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε με καπάκι κι αφήστε να ψηθεί η ομελέτα σας για 3-4 λεπτά ακόμη. Σερβίρετε σε ένα μεγάλο πιάτο και προσθέστε λίγο ακόμη φρέσκο σπανάκι. Καλή απόλαυση!