in

Goldie Hawn: Η συζήτηση για τα extra κιλά κι η αποστομωτική απάντηση

Η Goldie Hawn έδωσε μια συνέντευξη στο podcast “Unconsiously” του γιου της, Oliver Hudson και μίλησε μεταξύ άλλων για την αντίδραση που είχε όταν στελέχη ενός κινηματογραφικού στούντιο του Hollywood την χαρακτήρισαν “πολύ χοντρή” για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία.

Η 76χρονη ηθοποιός, μετά τη γέννηση του γιου της είχε πάρει 28 κιλά, τα οποία έκανε περίπου ένα χρόνο να τα χάσει κι εκεί την περίοδο, της είχαν προτείνει έναν ρόλο στο “Foul Play” των Paramount Studios. Ωστόσο, η συνεργασία προχώρησε, ωστόσο, οι παραγωγοί είχαν πει στον ατζέντη της πως έκαναν δεύτερες σκέψεις εξαιτίας των κιλών της εγκυμοσύνης.

“Μόλις σε είχα γεννήσει και είχα πάρει 28 κιλά και μου πήρε ένα χρόνο να τα χάσω αλλά ο επικεφαλής του στούντιο είπε στον ατζέντη μου ότι είμαι κάπως χοντρή. Οπότε σκέφτηκε ότι πρέπει να πάω να τον γνωρίσω. Και πήγα μαζί με τον ατζέντη μου και κάτσαμε εκεί και κάναμε μια ανούσια κουβέντα και τελικά είπα: “Παιδιά ξέρω γιατί είμαι εδώ, νομίζετε ότι είμαι πολύ χοντρή, οπότε θα σηκωθώ, θα περπατήσω και μπορείτε να πάρετε την απόφασή σας”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Hawn.

Όπως είπε, τα πρόσωπά τους χλώμιασαν, καθώς δεν περίμεναν αυτή την αντίδρασή της, με την ηθοποιό τελικά να πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τον Chevy Chase.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kaia Gerber: Ενώνει τις δυνάμεις της με τα Zara κι εντυπωσιάζει!

Κάρολος – Καμίλα: Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση