in

Κάρολος – Καμίλα: Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση ως κάτοχοι του βρετανικού θρόνου, μετά από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε την παραδοσιακή κιλτ, ενώ η Καμίλα επέλεξε ένα πράσινο παλτό, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με τα ρούχα του συζύγου της και μαζί, βρέθηκαν στην την πόλη Dunfermaline, όπου τους υποδέχθηκαν παιδιά και η παραδοσιακή μπάντα με γκάιντες για να γιορτάσουν το γεγονός πως η περιοχή έγινε η τελευταία πόλη της Σκωτίας.

“Είναι η ελπίδα μου πως όλοι αυτοί που μένουν εδώ ή κατάγονται από αυτό το ξεχωριστό μέρος, θα νιώσουν μία πραγματική αίσθηση υπερηφάνειας σε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο της πλούσιας ιστορίας και πως αυτή η διάκριση δεν θα αλλάξει ελαφρά την κληρονομιά του παρελθόντος αλλά θα φωτίσει την προοπτική του μέλλοντός μας”, ανέφερε -μεταξύ άλλων- στον λόγο του ο Κάρολος, μιλώντας για τη σημασία της συγκεκριμένης πόλης.

Πριν από μερικές ημέρες, η βασιλική οικογένεια κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο πορτρέτο μετά το τέλος του πένθους, το οποίο απεικόνιζε τον βασιλιά Κάρολο και τη σύζυγό του, μαζί με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. 

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Goldie Hawn: Η συζήτηση για τα extra κιλά κι η αποστομωτική απάντηση

Πριγκίπισσα Charlene: Έκλεψε την παράσταση στο Παρίσι!