in

Πρίγκιπας William: Γιατί σταμάτησε να πετάει με τους γονείς του σε ηλικία 12 ετών;

Λίγοι το γνώριζαν, ωστόσο, ο πρίγκιπας William σταμάτησε να πετάει μαζί με τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον αδερφό του, πρίγκιπα Harry σε ηλικία 12 ετών.

Η αποκάλυψη έγινε από τον πρώην πιλότο των royals της Βρετανίας, Graham Laurie, ο οποίος μιλώντας στο podcast του Hello, μοιράστηκε μικρές λεπτομέρειες για τις πτήσεις.

Ο Graham Laurie μίλησε και για τα ταξίδια που έκανε η τετραμελής οικογένεια στη Μεσόγειο και σημείωσε: “Οι πτήσεις που έκανα εγώ ήταν κυρίως αυτές που πήγαιναν στη Μεσόγειο”, ανέφερε μεταξύ άλλων. Τότε, πετούσαν ο πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Diana, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry μέχρι που ο τελευταίος έγινε 12 ετών.

“Από εκεί και έπειτα έπρεπε να αλλάξει αεροσκάφος και μπορούσαμε να πετάμε όλοι μαζί όταν ήταν νεότεροι με τη γραπτή άδεια της βασίλισσας. Οπότε αυτό που κάναμε τελικά, όταν ο William έγινε 12, πετούσε κανονικά με ένα 125 από το Northolt και εμείς πετούσαμε με ένα 146 ή Andover με τους υπόλοιπους τρεις. Μέχρι τότε, πιθανότατα σκεφτόντουσαν ότι θα ήταν δύσκολο για εκείνον να ταξιδεύει μόνος του. Αλλά παρόλα αυτά, αυτό έκαναν”, συνέχισε ο Laurie.

Κατά τη διάρκεια του poadcast αποκάλυψε επίσης ότι ο Κάρολος σταμάτησε να πιλοτάρει μετά από ένα ατύχημα που παραλίγο να συμβεί…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Margot Robbie: Στηρίζει την απεργία των ηθοποιών του Hollywood

Sean Penn: Το χαστούκι του Will Smith και η… φυλακή