in

Κέιτ Μίντλετον – Γουίλιαμ: Ο ρόλος τους στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Η Κέιτ Μίντλετον κι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα έχουν κεντρικό ρόλο στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θα είναι τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν την μονάρχη και εκτός Λονδίνου, καθώς αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ουαλία, σε ένα γνώριμο -για τους ίδιους- περιβάλλον.

“Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα επισκεφτούν τα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παραστούν σε εκδηλώσεις σε κάθε έθνος, συμπεριλαμβανομένων και δημόσιων εμφανίσεων”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Παλατιού.

Ακόμα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι ακριβείς ημερομηνίες για τις επισκέψεις, όμως το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν μετά το Trooping the Colour, ενώ οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 2 Ιουνίου με την παρέλαση μπροστά στο Buckingham Palace.

Όσον αφορά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, επιβεβαίωσαν ότι θα βρεθούν στο Λονδίνο για τους εορτασμούς αλλά δεν θα παραστούν στο μπαλκόνι του Παλατιού μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Dua Lipa: Η επιστροφή στη σκηνή κι η αποδοχή του κόσμου

Μπλέικ Λάιβλι: Σχολιάζει τα iconic looks της κι είναι απολαυστική!