in

Πρίγκιπας William: Η βόλτα στο Λονδίνο κι οι άστεγοι

Φορώντας ένα κόκκινο γιλέκο και καπέλο, ο πρίγκιπας William βγήκε στους δρόμους του Λονδίνου, προτρέποντας τους περαστικούς να αγοράσουν το νέο τεύχος του περιοδικού Big Issue, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν προς την υποστήριξη των άστεγων και των άνεργων.

Ο δούκας του Cambridge προχώρησε σε μία πολύ σπουδαία κίνηση, που δεν έγινε γνωστή, παρά μόνο όταν κυκλοφόρησαν στα social media φωτογραφίες του από διάφορους fans του. 


“Τι τιμή να έχω την ιδιωτική στιγμή με τον μελλοντικό βασιλιά μας που ήταν ταπεινός και δούλευε ήσυχα στο background, βοηθώντας αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Αυτές οι ήσυχες κινήσεις που συχνά δεν αναγνωρίζονται”, ανέφερε ένας χρήστης στο Linkedin, ποστάροντας τη φωτογραφία με τον William. 

Η πριγκίπισσα Diana έδειχνε πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους άστεγους και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τους βοηθήσει, κάτι που προσπαθεί να κάνει τώρα κι ο William, εκπαιδεύοντας και τα παιδιά του πάνω στο θέμα από μικρή ηλικία, ώστε να μπορούν να καταλάβουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. 

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Francois Hollande – Julie Gayet: Γάμος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Camila Coelho: Η sexy total pink εμφάνιση κι η φουσκωμένη κοιλίτσα