in

Πρίγκιπας Harry: Τα συγκινητικά λόγια για την Ελισάβετ και το μήνυμα

Η σχέση του πρίγκιπα Harry με τη βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε πολλά τα τελευταία χρόνια κι αυτό, είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι.

Ο δούκας του Sussex, ο οποίος σε λίγες ημέρες γίνεται 35 ετών, ταξίδεψε από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα ετήσια WellChild βραβεία και στο πλαίσιο της ευχαριστήριας ομιλίας του, αναφέρθηκε στην εκλιπούσα γιαγιά του.

Η Ελισάβετ “έφυγε” ακριβώς ένα χρόνο πριν, στις 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών, με τον Harry να μην την ξεχνάει.

“Όπως γνωρίζετε, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στα βραβεία πέρυσι, καθώς η γιαγιά μου απεβίωσε. Όπως επίσης πιθανότατα γνωρίζετε, θα ήταν το πρώτο πρόσωπο που θα επέμενε να έρθω και πάλι για να είμαι μαζί σας αντί να πάω σε εκείνη. Και γι’ αυτό τον λόγο ξέρω ότι, ακριβώς ένα χρόνο μετά, μας κοιτάζει όλους απόψε, χαρούμενη που είμαστε μαζί και συνεχίζουμε να προβάλλουμε μια τόσο απίστευτη κοινότητα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Harry, σε μία συγκινητική στιγμή.

Πέρυσι, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επρόκειτο να παρευρεθούν στα WellChild Awards στο Λονδίνο στις 8 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, ακύρωσαν την εμφάνισή τους ώστε ο πρίγκιπας να ταξιδέψει στη Σκωτία, όπου η γιαγιά του απεβίωσε, όμως τώρα, ένα χρόνο μετά τίμησε τη μνήμη της με τον πιο όμορφο τρόπο…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Glow from the inside out: Αυτό είναι το must-try smoothie που θα μεταμορφώσει το δέρμα σας

Βασίλισσα Letizia: Παραδίδει ξανά μαθήματα στιλ!