in

Ποιος είναι ο νέος ρόλος του πρίγκιπα Harry;

Ο πρίγκιπας Harry μόλις ανέλαβε έναν super νέο ρόλο, καθώς έγινε επίσημα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης για τη διατήρηση της φύσης, African Parks.

Ο Δούκας του Sussex συνεργάζεται στενά με τα African Parks από το 2016 και τα τελευταία έξι χρόνια έχει υπάρξει και πρόεδρός τους, ενώ στο βιογραφικό σημείωμα στον ιστότοπο της οργάνωσης αναφέρεται:

“Ο Δούκας έχει αφιερώσει το έργο της ζωής του στην προώθηση των σκοπών για τους οποίους έχει πάθος και οι οποίοι επιφέρουν μόνιμες αλλαγές για τους ανθρώπους και τους τόπους. Για πάνω από δύο δεκαετίες, έχει δείξει βαθύ προσωπικό ενδιαφέρον για έργα προστασίας πρώτης γραμμής σε όλη την Αφρική, τα οποία μεριμνούν για την προστασία των φυσικών πόρων και της άγριας ζωής της περιοχής, προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων”.

Ο Harry, υπήρξε μέλος της ομάδας των African Parks που βοήθησε στην υλοποίηση της πρώτης φάσης του προγράμματος 500 Elephants το 2016 και γενικότερα, είναι αρκετά ενεργός, θέλοντας να βοηθήσει με όποιο μέσο μπορεί με φόντο μία καλύτερη ημέρα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Halloween mode on: Η Hailey Bieber έκλεψε και φέτος την παράσταση!

Jill Biden: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της για το Halloween