in

Πρίγκιπας Harry: Η απώλεια κι η διαχείριση

Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης, ο πρίγκιπας Harry έγραψε μία επιστολή στη φιλανθρωπική οργάνωση, Scotty’s Little Soldiers, απευθυνόμενος στα παιδιά στρατιωτών, τα οποία έχασαν τους γονείς τους.

O ίδιος, έχει ζήσει μία ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία σε μικρή ηλικία, όταν έχασε την μητέρα του με την οποία είχε μία πολύ στενή σχέση και γνωρίζει καλά όλα τα συναισθήματα που μπορεί να συνοδεύουν μία τέτοια απώλεια.

“Μοιραζόμαστε έναν δεσμό ακόμα κι αν δεν έχουμε γνωριστεί, γιατί έχουμε χάσει έναν γονιό. Ξέρω από πρώτο χέρι τον πόνο και τον θρήνο που έρχεται με την απώλεια και θέλω να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι. Ενώ δύσκολα συναισθήματα θα εμφανιστούν σήμερα όσο τιμούμε τους ήρωες σαν τη μαμά και τον μπαμπά σας, ελπίζω να βρείτε παρηγοριά και δύναμη, γνωρίζοντας πως η αγάπη τους για εσάς ζει και ακτινοβολεί. Όποτε επιθυμείτε μία υπενθύμιση αυτού, σας ενθαρρύνω να ακουμπήσετε στους φίλους σας στο Scotty’s Little Soldiers.

Ένας από τους τρόπους που έμαθα να διαχειρίζομαι τον πόνο είναι μέσω της κοινότητας και το να μιλώ για τον θρήνο και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων και ανακουφισμένος που έχετε απίθανους ανθρώπους να περπατούν μαζί σας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Όλοι γνωρίζουμε πως κάποιες ημέρες είναι δυσκολότερες από κάποιες άλλες, όμως μαζί αυτές οι ημέρες γίνονται πιο εύκολες. Σήμερα και κάθε ημέρα, θαυμάζω και σέβομαι όλους τους άντρες και τις γυναίκες που έδωσαν τις ζωές τους, υπηρετώντας εμάς, ειδικά εκείνους των οικογενειών σας. Επίσης, είμαι απίστευτα περήφανος για εσάς που είστε το καλό παράδειγμα στο να τους θυμόμαστε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Harry, που ήταν μόλις 13 ετών όταν έχασε τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana.

Δεν είναι η πρώτη φορά για τον πρίγκιπα Harry που συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο φιλανθρωπικό οργανισμό, ενώ στο παρελθόν έχει γνωρίσει ορισμένα παιδιά που ήταν μέλη του Scotty’s Little Soldiers, δείχνοντάς τους εμπράκτως την στήριξή του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Paulina Porizkova: Η απώλεια που την οδήγησε στα άκρα

Kris Jenner: Ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue κι εντυπωσιάζει!