in

Πρίγκιπας Harry: Δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση για γενέθλια του πατέρα του!

Όσο η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν εν ζωή, η αλήθεια είναι πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις. Ωστόσο, πλέον τα πράγματα είναι πολύ-πολύ διαφορετικά…

Ειδικά στην περίπτωση του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Harry τα πράγματα είναι δύσκολα και είναι ενδεικτικό, ότι οι Sunday Times ανέφεραν ότι ο Κάρολος θα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά του την επόμενη εβδομάδα στο Clarence House, χωρίς τον γιο του.

Την ίδια στιγμή, εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex σχολίασε: “Προς απάντηση στους τίτλους των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με πρόσκληση για τα επερχόμενα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας. Είναι απογοητευτικό που οι Sunday Times έχουν ανατρέψει αυτή την ιστορία”.

Ο Δούκας του Sussex ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο Μάιο, προκειμένου να παραστεί στη στέψη του πατέρα του χωρίς τη σύζυγό του, η οποία παρέμεινε στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου τους, τα οποία έπεσαν την ίδια μέρα, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι τώρα δε θα βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scarlett Johansson: Ta products που βρίσκονται στη ρουτίνα της

Barbra Streisand: Το θέμα με τη μύτη και η σημαντική απόφαση